Güncel

CHP Aydın İl ve İlçe Örgütlerinden Başkan Günel’e büyük destek

Cum­hu­ri­yet Halk Par­ti­si (CHP) Aydın İl ve İlçe Ör­güt­le­rin­den hak­kın­da ger­çek dışı suç­la­ma­lar ile si­ya­si kum­pas ku­rul­ma­ya ça­lı­şı­lan Ku­şa­da­sı Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ömer Günel’e des­tek geldi.

CHP Aydın İl ve İlçe Ör­güt­le­ri­nin yö­ne­ti­ci­le­ri ile Aydın Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye­si Baş­kan Ve­kil­le­ri Evrim Ka­ra­koz ve Barış Al­tın­taş, yap­tık­la­rı zi­ya­ret­te Baş­kan Ömer Günel’in ya­nın­da ol­duk­la­rı­nı be­lirt­ti. CHP Aydın İl Baş­ka­nı Ali Çan­kır, “CHP’li kad­ro­la­rı­mız, bu tür kum­pas ve ayak oyun­la­rı ile be­lir­li men­fa­at dev­şir­me ça­ba­la­rı içine giren ya­pı­lar­la hep mü­ca­de­le et­miş­tir ve et­me­ye devam ede­cek­tir” dedi. CHP Aydın İl Baş­ka­nı Ali Çan­kır ile il ve ilçe ör­güt­le­ri­nin yö­ne­ti­ci­le­ri, Aydın Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye­si Baş­kan Ve­kil­le­ri Evrim Ka­ra­koz ve Barış Al­tın­taş ile bir­lik­te hak­kın­da ger­çek dışı suç­la­ma­lar­la kum­pas ku­ru­lan Ku­şa­da­sı Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ömer Günel’i ma­ka­mın­da zi­ya­ret ede­rek des­tek me­saj­la­rı verdi. CHP Ku­şa­da­sı İlçe Baş­ka­nı Meh­met Gür­bi­lek ile ilçe ör­gü­tü yö­ne­ti­ci­le­ri­nin de eşlik et­ti­ği zi­ya­re­te be­le­di­ye mec­lis üye­le­ri ve be­le­di­ye baş­kan yar­dım­cı­la­rı da ka­tıl­dı.

“SİSTE­MATİK VE PLAN­LI BİR KUM­PAS­TIR”

Zi­ya­ret­te ko­nu­şan CHP Aydın İl Baş­ka­nı Ali Çan­kır, ya­şa­nan ola­yın bir kum­pas ve algı ope­ras­yo­nu ol­du­ğu­na dik­kat çe­ke­rek şöyle ko­nuş­tu: “Hak, hukuk ve ada­let cüb­be­si­ne düğme diken, ta­raf­sız­lı­ğı or­ta­dan kal­dı­ran, saray hü­kü­me­ti­nin tem­sil­ci­le­ri, mil­le­ti­mi­zin ya­şa­dı­ğı se­fa­let arşa ula­şır­ken dil­le­ri lal ke­si­len, iş algı ve kum­pa­sa gel­di­ğin­de sınır ta­nı­mı­yor­lar. Biz­ler basın men­sup­la­rı­mı­za, ya­zar­la­rı­mı­za, ay­dın­la­rı­mı­za günün ik­ti­da­rı ta­ra­fın­dan ya­pı­lan algı ve kum­pas­lar ile ses­le­ri ke­sil­mek is­te­nil­di­ğin­de dahi hep en önde yü­rü­yen ba­sı­nın, ka­le­min, fikir ve dü­şün­ce­le­rin öz­gür­lü­ğü­nü sa­vu­nan­lar olduk. Ön­ce­ki gün ya­pı­lan sal­dı­rı­yı bir kez daha kı­nı­yor, Sayın Ergün Poy­raz'a acil şi­fa­lar di­li­yor, bu ko­nu­da gerek Va­li­mi­ze gerek Em­ni­yet Teş­ki­la­tı­mı­za yap­tık­la­rı ça­lış­ma­lar için te­şek­kür­le­ri­mi­zi bir kez daha su­nu­yo­rum. Bu olay üze­rin­den Ku­şa­da­sı Be­le­di­ye Baş­ka­nı­mız Ömer Günel’e be­lir­li çev­re­ler­ce ku­rul­ma­ya ça­lı­şı­lan sis­te­ma­tik ve plan­lı kum­pa­sın far­kın­da­yız. CHP’li kad­ro­la­rı­mız, bu tür kum­pas ve ayak oyun­la­rı ile be­lir­li men­fa­at dev­şir­me ça­ba­la­rı içine giren ya­pı­lar­la hep mü­ca­de­le etmiş ve et­me­ye devam ede­cek­tir.” Baş­kan Ömer Günel’in, Ku­şa­da­sı’nda baş­lat­tı­ğı hiz­met ata­ğı­na engel olmak is­te­yen­le­rin, iti­bar su­ikas­tı ça­ba­sı içine gir­dik­le­ri­ni be­lir­ten CHP Aydın İlçe Baş­ka­nı Ali Çan­kır “Bir kez daha doğ­ru­ya, hakka ve hu­ku­ka ku­la­ğı­nı ka­pat­mış çev­re­nin; bes­le­ni­ci­le­ri­ne ve yan­daş yayın or­gan­la­rı­na ses­le­ni­yo­rum. Alış­kan­lık ha­li­ne ge­tir­di­ği­niz, algı üze­ri­ne kur­du­ğu­nuz ayak oyun­la­rı­nı çok iyi bi­li­yo­ruz. Bu sal­dı­rı­yı yön­len­dir­me­ye ça­lış­tı­ğı­nız Ömer Günel’e ya­pı­lan bu algı ope­ras­yo­nu­nu da kı­na­ma­nı­zı aynı za­man­da bir an önce bu sahte ça­lış­ma içine gi­ren­ler­le iş bir­li­ği­ni­zi son­lan­dır­ma­nı­zı di­li­yo­rum. Konu iş, aş, emek olun­ca or­ta­dan kay­bo­lan, fakat konu if­ti­ra ve algı olun­ca or­ta­ya çıkıp man­gal­da kül bı­rak­ma­yan Metin Yavuz'a çağ­rım; if­ti­ra, de­di­ko­du üret­mek, dil­len­dir­mek ye­ri­ne, bir de­li­li varsa çıkıp de­lil­ler­le ko­nuş­ma­sı­dır. Ku­şa­da­sı’nda ya­pı­lan ve ya­pı­la­cak olan hiz­met­ler ile hem ken­ti­mi­ze hem de ken­ti­miz­de ya­şa­yan hal­kı­mı­za hiz­met eden Ku­şa­da­sı Be­le­di­ye Baş­ka­nı­mız Ömer Günel’in tüm ör­güt­le­ri­miz ile bir­lik­te ya­nın­da ol­du­ğu­mu­zu bir kez daha be­lirt­mek is­ti­yo­rum” diye ko­nuş­tu.

“YARGI GE­RE­KENİ YA­PA­CAK”

Baş­kan Ömer Günel ise ken­di­si­ni yal­nız bı­rak­ma­yan CHP Aydın İl ve Söke İlçe Ör­gü­tü yö­ne­ti­ci­le­ri­ne te­şek­kür ede­rek ger­çek­le­rin enin­de so­nun­da or­ta­ya çı­ka­ca­ğı­nı ve hak­kın­da yü­rü­tü­len if­ti­ra kam­pan­ya­sı­nın so­rum­lu­la­rı­nın hak et­ti­ği ce­za­yı ala­ca­ğı­nın al­tı­nı çizdi. Bir in­sa­na if­ti­ra at­ma­nın kolay ol­ma­dı­ğı­nı ifade eden Baş­kan Ömer Günel “Biz­ler­le er mey­da­nın­da mü­ca­de­le ede­me­yen­ler bu tip yön­tem­le­re baş­vu­ru­yor­lar. İnsa­nın ba­şı­na bazen hayal dahi ede­me­ye­ce­ği şey­ler ge­le­bi­li­yor. Bu da öyle bir olay. Or­ta­ya atı­lan id­di­alar çok büyük ve ispat edil­me­si ge­re­ki­yor. Ken­di­si hak­kın­da suç du­yu­ru­sun­da bu­lun­duk. Yargı ge­re­ke­ni ya­pa­cak, her şey ay­dın­la­na­cak ve biz­ler bu sü­reç­ten de güç­le­ne­rek çı­ka­ca­ğız. Biz­ler gö­re­ve gel­di­ği­miz ilk gün­den bu yana ol­du­ğu gibi bun­dan son­ra­ki sü­reç­te de ken­ti­miz için ça­lış­ma­ya ve hiz­met üret­me­ye devam ede­ce­ğiz. Siz­le­rin des­te­ği ve var­lı­ğı da gü­cü­mü­ze güç ka­tı­yor” dedi.