Güncel

Hal­kın Baş­kan­la­rı ça­lı­şan­la­rıy­la iftar yemeğinde bu­luş­tu

Ku­şa­da­sı Be­le­di­ye­si’ne bağlı Per­so­nel A.Ş ile Türk-İş’e bağlı Be­le­di­ye-İş Sen­di­ka­sı ara­sın­da im­za­la­nan toplu iş söz­leş­me­si tö­re­ni son­ra­sı, Aydın Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye Baş­ka­nı Özlem Çer­çi­oğ­lu ile Ku­şa­da­sı Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ömer Günel, ça­lı­şan­la­rıy­la iftar sof­ra­sın­da bu­luş­tu.

Aydın Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye Baş­ka­nı Özlem Çer­çi­oğ­lu ta­ra­fın­dan Ka­pa­lı Pazar ye­rin­de ve­ri­len iftar ye­me­ği­ne Ku­şa­da­sı Be­le­di­ye­si’ne bağlı Per­so­nel A.Ş’de görev yapan iş­çi­ler ve aile­le­ri ka­tıl­dı.İftar­da, Baş­kan Özlem Çer­çi­oğ­lu ve Baş­kan Ömer Günel ta­ra­fın­dan yemek ik­ra­mın­da bu­lu­nul­du. Halk­çı baş­kan­lar daha sonra iş­çi­ler ve aile­le­riy­le aynı sof­ra­yı pay­la­şa­rak bir süre soh­bet etti.

CHP Aydın Mil­let­ve­ki­li Hü­se­yin Yıl­dız, CHP Ku­şa­da­sı İlçe Baş­ka­nı Meh­met Gür­bi­lek, be­le­di­ye baş­kan yar­dım­cı­la­rı, be­le­di­ye mec­lis üye­le­ri ve Be­le­di­ye İş Sen­di­ka­sı Aydın Şu­be­si yö­ne­ti­ci­le­ri­nin de ka­tıl­dı­ğı ye­mek­te Ra­ma­zan ayı­nın be­re­ke­ti ku­ru­lan iftar sof­ra­sın­da bir­lik­te pay­la­şıl­dı.