Güncel

Ku­şa­da­sı Belediyesi’nden 4 Bin Aileye Ra­ma­zan Yar­dı­mı

Ku­şa­da­sı Be­le­di­ye­si, Ra­ma­zan ayı do­la­yı­sıy­la ha­zır­la­dı­ğı gıda yar­dım pa­ket­le­ri­ni, ih­ti­yaç sa­hi­bi kişi ve aile­le­rin ev­le­ri­ne ulaş­tır­ma­ya baş­la­dı. Gıda ko­li­le­ri­ni tes­lim alan va­tan­daş­lar, Baş­kan Ömer Günel’e te­şek­kür etti.

Yıl bo­yun­ca sos­yal be­le­di­ye­ci­lik ala­nın­da yü­rüt­tü­ğü ça­lış­ma­lar­la dik­kat çeken Ku­şa­da­sı Be­le­di­ye­si, Ra­ma­zan ayı ne­de­niy­le ih­ti­yaç sa­hi­bi va­tan­daş ve aile­ler için gıda ko­li­si yar­dı­mı baş­lat­tı.

Bu kap­sam­da Baş­kan Ömer Günel’in çağ­rı­sı ve ha­yır­se­ver­le­rin kat­kı­sıy­la yak­la­şık 4 bin ‘Ra­ma­zan da­ya­nış­ma pa­ke­ti’ ha­zır­lan­dı. İçe­ri­sin­de temel gıda mad­de­le­ri­nin ol­du­ğu pa­ket­ler, da­ğı­tı­mın ilk gü­nün­de Sos­yal Yar­dım İşleri Mü­dür­lü­ğü ekip­le­ri ta­ra­fın­dan Ha­cı­fey­zul­lah ve İki­çeş­me­lik ma­hal­le­le­rin­de otu­ran va­tan­daş­la­ra ulaş­tı­rıl­dı. Pa­ket­le­ri­ni tes­lim alan va­tan­daş­lar Ra­ma­zan ayın­da ya­pı­lan hiz­met­ten duy­duk­la­rı mem­nu­ni­ye­ti dile ge­ti­rip, Baş­kan Ömer Günel’e te­şek­kür etti.

‘KU­ŞA­DA­SI’NDA DA­YA­NIŞ­MA VAR’

Ra­ma­zan ayı­nın yar­dım­laş­ma ve da­ya­nış­ma ayı ol­du­ğu­nu be­lir­ten Ku­şa­da­sı Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ömer Günel, “Ku­şa­da­sı Be­le­di­ye­si ola­rak ih­ti­yaç sa­hi­bi hem­şeh­ri­le­ri­mi­zi Ra­ma­zan ayın­da da yal­nız bı­rak­mı­yo­ruz. Gerek be­le­di­ye­mi­zin ola­nak­la­rı, ge­rek­se de ha­yır­se­ver va­tan­daş­la­rı­mı­zın des­te­ği ile ha­zır­la­dı­ğı­mız Ra­ma­zan da­ya­nış­ma pa­ket­le­ri­ni ih­ti­yaç sa­hi­bi her­ke­se ulaş­tı­ra­ca­ğız. Ku­şa­da­sı’nda da­ya­nış­ma­nın en güzel ör­ne­ği­ni gös­te­re­ce­ğiz. Bir­lik ve be­ra­ber­lik duy­gu­la­rı­mı­zı güç­len­dir­me­si te­men­ni­si ile tüm hem­şeh­ri­le­ri­me sağ­lık­lı bir Ra­ma­zan ayı di­li­yo­rum” dedi.